آرشیو دی ماه 1401

تکنسین مهندسی پزشکی

گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی

۴ بازديد

دانشجوبان پس از گذراندن واحد های درسی کارشناسی رشته ‌مهندسی پزشکی فارغ التحصیل شده و برخی وارد بازار کار می‌شوند و به کسب درآمد و پیشرفت در این حوزه از طریق کار عملی می‌پردازند اما برخی به سراغ ادامه‌ی تحصیل می‌روند. در رشته‌ی مهندسی پزشکی همانند کارشناسی در کارشناسی ارشد هم از گرایش های متنوعی برخوردار است و تعداد آن نسبت به کارشناسی بسیار بیشتر است که ما در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت

دانشجویان در ارشد مهندسی پزشکی باید 38 واحد را بگذرانند که شامل 24 واحد شامل درس های تخصصی، 2 واحد سمینار و 12 واحد پروژه هستند.

از گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

  • گرایش مهندسی ورزش
  • گرایش مهندسی بالینی
  • گرایش مهندسی بافت
  • گرایش مهندسی بیومتریال
  • گرایش مهندسی بیومکانیک
  • گرایش مهندسی بیوالکتریک
  • گرایش مهندسی اطلاعات پزشکی
  • گرایش مهندسی توانبخشی
  • گرایش مهندسی پردازش تصاویر پزشکی
  • گرایش مدل‌سازی سیستم‌های فیزیولوژیکی

برای پاسخ به این سوال که کدام گرایش بهتر است باید اول به این سوال پاسخ داده شود که منظور شما از بهتر بودن چیست؟ برای افرادی محیط کار و جایی کار می‌کنند بسیار پر اهمیت است یا برای افرادی شرایط بازار کار و علاقه  از ضرورت های انتخاب گرایش است .

ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک

در واقع در این گرایش چگونگی استفاده از اصول مغناطیسی، الکتریکی و الکترومغناطیسی در حوزه های مرتبط با پزشکی است . در واقع دانشجو در این گرایش می‌کوشد با استفاده از مهندسی برق و کامپیوتر از عهده‌ی تجهیز و تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی بر بیاید.  این گرایش در ایران از بازار کاری مناسبی برخوردار است و بسیاری از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیو الکتریک جذب بازار کار می‌شوند و از موقعیت شغلی و درآمد مناسبی برخوردارند به همین دلیل قبولی در این مقطع کار سخت و دشواری است برای گذراندن این گرایش باید 32 واحد درسی و هم چنین تحقیقاتی را بگذرانید که شامل 17 واحد دروس اختصاصی اجباری و 9 واحد دروس اختصاصی اختیاری و هم چنین 6 واحد پایان نامه 8 است .

 

گرایش مهندسی بافت در کارشناسی ارشد

در این گرایش با استفاده از روش های جدید برای ساخت بافت های بدن تلاش می‌کنند، همانطور که از اسم آن پیداست دانشجویان مهندسی بافت به بررسی بافت های بدن می پردازند و در حقیقیت مهندسی بافت یعنی درمان نواقص مختلف و بیماری های بافتی و همچنین ساخت بافت های مصنوعی برای ترمیم ، احیا و جایگزینی بافت های از دست رفته بدن می باشد.

اگر بخواهیم چند مثال برای شما بزنیم. تولید بافت پوست برای جایگزینی در مواردی همچون سوختگی ، تولید رگ های خونی ، استخوان ، کبد ، کلیه و … را می توان در حیطه فعالیت مهندسی پزشکی گرایش بافت قرار داد

 گرایش مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی

گرایش مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی که در  مقطع کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی برگزار می شود دارای ظرفیت کمتر و محدود تری نسبت به سایر گرایش های این رشته است . دانشجویان در این گرایش در زمینه های پزشکی از راه دور ، سیستم های اطلاعات و سلامت ، سیستم های هوشمند در سلامت و … به تحصیل می پردازند

امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد

اولین مطالب آزمایشی من

۳ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۴ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.